fbpx

Despre noi

Compania „Agrotrac Prim SRL” este un dealer oficial pe teritoriul Moldovei, ce presupune vânzarea și service-ul tractoarelor ArmaTrac.
Pentru noi, calitatea începe de la detaliile de proiectare și continuă în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la aprovizionare până la asamblare și testare.

Cele mai importante standarde ale noastre asigură că produsele Agrotrac Prim sunt fabricate și livrate fără compromisuri.
Inovație: Proiectarea și construirea cu simplitatea și eficiența a produselor. Întreaga noastră companie este dedicată facilitării vieții fermierilor din Republica Moldova. Analiza constantă a nevoilor și feedback-ului clienților ne ajută să ne îmbunătățim tractoarele pentru a oferi clienților noștri avantaje distinctive – în special, oferim economii de combustibil de până la 30% în comparație cu concurenții noștri.

Erkunt Tractor Ind. Inc. Este o companie turcă de automobile care produce tractoare de înaltă calitate din 2003. În prezent, tractoarele ArmaTrac sunt produse cu motoare Perkins (Marea Britanie), motoare Deutz (Germania) și transmisii de la ZF (Germania) și Carraro (Italia). ArmaTrac este singurul brand auto din Programul de dezvoltare a mărcii turcești TURQUALITY® finanțat de stat și, de asemenea, singurul care poartă marca de calitate TURQUM®.
Tractoarele ArmaTrac sunt cunoscute pentru eficiența excelentă a combustibilului, performanța ridicată și durabilitatea, fapt pentru care sunt solicitate în peste 25 de țări din întreaga lume – un număr care crește rapid la cererea mare a fermierilor.

Întrucât agricultura este o sursă majoră de venit național, Tractoarele ArmaTrac își exercită munca pe terenuri agricole cu o eficiență sporită. În 6 ani de activitate compania producătoare de tractoare ArmaTrac a ajuns în Top 3 producători de tractoare din Turcia. De asemenea, a fost numită printre primele 100 de companii din țară care investesc cel mai mult în cercetare și dezvoltare.