fbpx

Finanțare

Tractoarele și tehnica agricolă de la Agrotehnica.md poate fi procurată prin programele de finanțare susținute de stat. Astfel, toată gama de tractoare și tehnică agricolă poate fi achiziționată prin 4 programe:
– ADMA
– Pare 1+1
– Mecargo
– maib

ADMA
Scopul proiectului este de a facilita accesul agricultorilor din Republica Moldova cu mijloace financiare limitate la tehnică agricolă performantă. Beneficiarii tehnicii agricole rambursează costul utilajului agricol în trei rate, în decurs de doi, maxim patru ani. DIn motiv că granturile acordate de guvernul nipon sunt nerambursabile, mijloacele financiare obținute din valorificarea tehnicii agricole beneficiarilor sunt depozitate în Fondul Partener ADMA, destinat pentru dezvoltarea agriculturii naționale.

PARE 1+1
Scopul proeictului este mobilizarea resurselor umane şi financiare ale lucrătorilor emigranţi moldoveni în dezvoltarea economică durabilă a Republicii Moldova prin stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii de către lucrătorii migranţi şi beneficiarii de remitenţe. Programul va activa în baza regulii „1+1”, astfel fiecare leu investit din remitenţe va fi suplinit cu un leu în forma de grant din cadrul Programului-pilot.

Mecargo
Acest program oferă ajutor financiar pentru tehnică și utilaj agricol în conformitate cu cerințele beneficiarilor. Achiziționarea este în rate, într-un termen de cel mult trei ani, cu achitare a primei rate de cel puțin 30% la momentul încheierii contractului.

maib
Creditul de la maib pentru procurarea tehnicii ArmaTrac este soluția potrivită pentru a extinde și a dezvolta afacerea ta.

Beneficiază de ofertă, urmând 3 pași simpli:

1)            alege tehnica dorită ArmaTrac;

2)            depune o cerere pentru credit de la maib direct în magazinul nostru;

3)            primește aprobarea creditului în 2 ore.

Creditul se acordă în suma de până la 80% din valoarea proiectului, pe un termen de până la 60 de luni, cu o perioada de graţie de până la 8 luni.

Avantaje:

  • Pachet minim de documente
  • Rambursare anticipată 0%
  • Gaj – tehnica procurată din contul creditului.

Pentru mai multe detalii sună la 0 (22) 022 428

Pentru detalii şi ajutor de aplicare la aceste programe contactați echipa agrotehnica.md – (+373) 79 211 144